jenta mi

har du noengang følt deg så tom ? så tom at du ikke føler du har noentng og gi? men du gjør det for folk trenger deg og du trenger dem ?
har du følt deg så lost, så vekk fra denne planetten ? så langt nede, langt nede i sorgen, men du vet den ikke syntes på utsiden, for der er du glad, smiler og ler og gjør masse ting. det har jeg, det gjør jeg nå... for 2mnd og 5dager siden mistet jeg en av de viktigste personene i livet mitt, ida hette hun, ho var min bestevenn..
å ikke misforstå meg, jeg har så mange gode venner, noen nærere enn andre, familie og hund, men jeg ønsker å ha ida her, at hun skulle være med meg på reisen, gifte oss, få barn, være tanter til hverandres barn, noe ida selsakt skal være til mine. 

jeg gjør ting, jeg reiser ut, jeg smiler, jeg ler, jeg gjør det for og ikke knekke sammen, for inni meg visner jeg . sorgen er så tung, ida lærte meg så maange ting, vi opplevde så mange ting. faen ! du skulle ikke reise så tidlig. se så mange som bryr seg !! se så mange som elsket deg ! du gikk bort elsket, og satt så høyt av så utalie mange mennesker, men er det rart? så nydelig du var ! 

ida min, always and forever !

gud så vondt det gjør og savne deg <3

til vi ses igjen min venn, din fomle

å her er ett 7 år gammelt bilde xD <32 kommentarer

undermyfuckingshadow

10.01.2016 kl.02:08

Jeg kondolerer så mye, jeg kjenner til nummen heten og at livet bare suser forbi deg. Tiden står som pause i ditt eget perspektiv, mens det allerede kan ha gått flere dager før man våkner opp. Jeg kjenner til tapet, og det er faen så vanskelig å komme seg over kneika. Ta tiden du trenger, og litt fred og ro rundt deg. Det skader ikke å knekke sammen, det er bedre enn å sitte med det innvendig.

lonekvien

12.01.2016 kl.02:17

undermyfuckingshadow: off, ja må bare ta den tid man trenger, det er bare så ubeskrivelig når noe slikt trist skjer i livet til mennesker.. det er liksom ingen fasit på hvordan man skal takle slik

Skriv en ny kommentar

lonekvien

lonekvien

22, Arendal

jente på 20år som prøver og blogge. jobber så mye e får ellers er det venner og kjæreste :) pusspuss

Kategorier

Arkiv

hits