you can't choose it,let the feelings do it

jeg kjenner jeg blir riktig forbanna når jeg ser på alle fordommene mennesker her i verden har, jeg mener er det rart det blir krig? når det betyr noe om hvilken kjønn man faller for, når det betyr noe hva slaks klær mann går med og hva mann tror på.. 
men uansett, nå skal jeg snakke om homofile og lesbiske, hvorfor har folk så sterke fordommer mot det? , sånn som mennesker sier , inkluderrt de som har noe imor homofile : " mann kan ikke styre følelsene sine" , og det er helt riktig, noen mener jo det bare gjelder de som liker motsatt kjønn, men hvorfor ikke anderledes? mann kan ikke styre hvem mann faller for, det er jo bare helt tragisk at folk skal ha s¨å mye imot det ! å at de skal kunne gifte seg og få barn, hvorfor skal vi som liker samme kjønn få gifte oss? hvorfor skal vi kunne få lov å få barn, i dette tiflelle med hjelpemidler om man er homofil, det er jo det samme, alle er mennesker med følelser, å vil stifte en familie og kunne binde seg til den man elsker. hvorfor er det noen som vil stoppe det? ,

jeg syntes det bare er tragisk, jeg kjenner noen som er sammen av samme kjønn og de er verdens beste, snilleste og fantastiske, de har unger og de er gidt, de opdrar ungene perfekt og er en lykkelig familie med følelser akuratt som andre mennesker, med andre ord, HELT NORMALE, hvorfor har folk egentlig så mye imot det? fordi det er anderledes? fordi det er noe nytt og noe de selv ikke er eller noe de selv ikke vil inrømme? man kan ikke styre hvem man faller for, gutt,jente,transvisitt, følelser er følelser så lenge man har følelser og elsker hverandre og bryr seg om hverandre så er alt slik det skal være ! :)

hva er din mening?
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lonekvien

lonekvien

22, Arendal

jente på 20år som prøver og blogge. jobber så mye e får ellers er det venner og kjæreste :) pusspuss

Kategorier

Arkiv

hits